Trend 2016, Natural Forms…

Når jeg læser hvad fremtids-trend-eksperterne skriver, har jeg altid brug for at fortolke det billedligt for helt at få følingen med hvad trenden indeholder. Det er min måde at få det skrevne  indprentet i min visuelle hjerne. Nogle gange rammer jeg nok hvad de mente og andre gange ender det i fri leg.

Det der står skrevet nedenfor inspirerede mig til at lave følgende billeder

Natural Forms – Naturen i sin reneste form holder aldrig op med at overraske.  At omgive sig med de mest organiske former og farver virker naturligt og ægte. Hvad enten det gælder materialer, tekstur eller farvenuance er der intet kunstigt involveret – naturlige overflader ses, autentiske, realistiske og med en fornemmelse af bæredygtighed. Farverne er entydige og omfatter toner, der udspringer fra naturlige materialer som varm, rosa ler, brændt rust, fåreskindsbeige og tæt løvgrøn  samt dyb blommevinsrød og skinnende kobber.”

 

trend 2016, styling og fotografering anna overholdt

trend 2016, styling og fotografering anna overholdt

trend 2016, styling og fotografering anna overholdt