Michael har været vidt omkring og lave film for Søstrene. Den ene dag på Sjælland med Hardinger Band og den anden dag i børnehøjde på studiet, hvor der bl.a. skulle laves Behind The Scenes til deres nye tiltag “interiør til børn”.

”Nu skal I høre, hvad vi godt ka’ li’”… Nyt album!Når Anna og Clara inviterer til fest, hænder det ofte, at det er de velkendte ørehængere fra Shu-bi-dua, der kommer på anlægget.I dag lever musikken videre igennem Hardinger Band, hvor tre tidligere Shu-bi-dua-medlemmer og to nye musikalske kræfter holder liv i de folkekære numre.Nu er de snart på gaden med et helt nyt album, Sym-Fo-19, der består af gammelt Shu-bi-dua-materiale, som ikke tidligere har været indspillet. Det gamle guld er nu blevet finpudset og samlet som en salut til Shu-bi-dua-æraen.I dette portræt kan De komme bagom Hardinger Band og få indsigt i, hvordan det nye album er blevet til.Fra den 3. november kan De eksklusivt i alle Søstrene Grene-butikker finde CD’en sammen med en booklet til 38,80 DKK. I løbet af december kan De desuden finde albummet som LP i søstrenes butikker.

Opslået af Søstrene Grene på 26. oktober 2017

Ny varekategori ◦ Interiør til børnTorsdag den 8. februar lancerer Søstrene Grene en helt ny varekategori med interiør til de mindste i familien. På torsdag – altså den 1. februar – udkommer der derfor et katalog, som byder på skønne sager til børneværelset og hjemmets andre børnevenlige kroge. I denne video kan De få et lille kig bag kameraet fra dagene, hvor kataloget blev til.

Opslået af Søstrene Grene på 30. januar 2018